Värdeskapande tjänster

Designtech har en lång erfarenhet av att kombinera olika tjänster, ofta i kombination med våra produkter, för att skapa en väl fungerande och unik helhetslösning för dig som kund

 
Webbdesign


Med utgångspunkt från någon av de kraftfulla mallarna i HubSpot eller Drupal anpassar vi och bygger en enkel hemsida eller större webbplats för er.

 
Webbutveckling   

Vårt utvecklingsteam kan hantera såväl webbplatser i HubSpot och Drupal, produktutveckling, integrationer och skräddarsydda system.

 
E-postmarknadsföring   

Vi hjälper våra kunder att sätta upp fungerande mallar för sin e-postmarknadsföring och lägger upp struktur och flöden för det genomförande och uppföljning.

 
Sökmotoroptimering   

HubSpot har ett kraftfullt inbyggt stöd för att analysera förbättringsåtgärder för SEO. Vi hjälper kunderna att genomföra och implementera förbättringar.

 
Kundtjänstuppsättning   

Med HubSpot som verktyg hjälper vi kunden att sätta upp en administrativt fungerande kundtjänst med ärendehantering via såväl e-post som chatt.

 
Implementation   

Vi analyserar era behov under en gemensam  workshop och hjälper sedan till med att implementera aktuellt lösning utifrån de beslutade riktlinjerna.

 
Utbildning   

Vi tillhandahåller utbildningar för alla våra produkter och lösningar för såväl individer som grupper.

 
Projektledning   

Designtech har många års erfarenhet av att leda olika slags projekt från en liten webb till stora samverkansprojekt.