Hubspot

Världens ledande gratislösning för att bygga din hemsida


Editor ENG

HubSpot
introducerar världens ledande gratislösning för att bygga din hemsida.


-Så långt vi känner till, introducerade HubSpot denna vecka världens i särklass ledande gratislösning för att bygga din webbplats. 

Kontakta oss som är HubSpot Solutions Patrner om du vill veta mer!

Bygg en läcker webbplats för att få ditt företag att växa


Din webbplats är ett av de viktigaste verktygen du har för att skapa en trevlig kundupplevelse och för att få ditt företag att växa. Men en webbplats är mycket mer än bara innehåll. Det kräver formulär, e-postmeddelanden, livechatt, analyser och mer.

HubSpots kostnadsfria CMS-verktyg gör det enkelt att skapa en webbplats och ger dig viktiga verktyg som hjälper dig att leverera en exceptionell användarupplevelse. Detta inkluderar ett temabibliotek, dra-och-släpp-redigerare, molndrift i premiumklass, webbplatsanalys och mycket mer.

Börja bygga din webbplats på nolltid

Att bygga en professionell webbplats kan vara knepigt utan några tekniska kunskaper eller kodningsförmåga. HubSpots kostnadsfria CMS-verktyg ger dig möjlighet att bygga din webbplats snabbt och enkelt med flexibla teman, dra-och-släpp-redigerare samt mycket mer. Skapa en webbplats själv, eller arbeta med utvecklare för avancerad anpassning.

Themes ENG

Ett riktigt gratis-för evigt CMS

Lägg inte tid och energi på att bygga din webbplats bara för att ta reda på att du bara får den i 14 dagar. HubSpots kostnadsfria CMS-verktyg är 100 % gratis för alltid – så att du kan utnyttja anpassade domäner, premiumhosting och mer för att öka din närvaro online. Du kommer också att ha tillgång till andra gratisverktyg från HubSpot som livechatt, möten, e-postmarknadsföring och mer.

Förstå vad det är som påverkar resulatet

När du utvecklar ditt företag hänvisar du hela tiden till olika rapporter för att se vad som påverkar dina resultat. Detsamma gäller din webbplats. Våra kostnadsfria CMS-verktyg inkluderar webbplatsanalyser som hjälper ditt företag att utnyttja data för bättre och smidigare beslutsfattande.

cms-reporting_en

Gå med i en global gemenskap av företag av alla former och storlekar

HubSpot-communityt förbinder dig med ett stort nätverk av företag som kan hjälpa till med allt från felsökning av din webbstrategi till att få inspiration för din nästa stora kampanj.

Några vanliga frågor

  • Vad är gratis CMS?
    Ett gratis innehållshanteringssystem är en uppsättning verktyg som du kan använda för att vara värd för, bygga och hantera en webbplats. Många gratis CMS-verktyg erbjuder nybörjarfunktioner som blir kraftfullare när du uppgraderar till premiumutgåvor.

  • Vilka är de viktigaste funktionerna i en CMS-plattform?
    CMS-plattformar kommer med allt du behöver för att bygga och hantera en webbplats. Detta kan inkludera verktyg för innehållsredigering, som HubSpots dra-och-släpp-redigerare, flexibla teman och verktyg för att designa hela utseendet och känslan på din webbplats. Som ett SaaS CMS har du också tillgång till Hubspots premiumhosting, vilket på ett enkelt sätt hjälper dig att komma igång med din webbplats. En CMS-plattform kommer också att innehålla verktyg som hjälper dig att rapportera om framgången för din webbplats, som HubSpots instrumentpanel för webbplatsanalys.


  • Behöver jag en utvecklare för att använda Hubspots kostnadsfria CMS-verktyg?
    Inte alls. Tack vare de lättanvända funktionerna som våra flexibla teman och dra-och-släpp-redigerare kan du komma igång med HubSpots CMS-verktyg utan några tekniska färdigheter. När din webbplats behov blir mer avancerade och du vill ha mer komplexa eller anpassade webbelement, kan du arbeta med en utvecklare för att få ut det mesta av CMS Hub och resten av HubSpot CRM-plattformen.

Kontakta oss

 

Similar posts