Webbdesign

Designtechs tjänster för webbdesign riktar sig till behoven för små och medium webbsidor. Vi leder dig genom hela processen från definition till implementering. Målet är snabb uppstart, hög kvalitet och enkelt underhåll av din webbsida.

Designtech specialiserar sig på att utveckla webbsidor i Drupal, ett av de mest populära systemen för hantering av webbinnehåll. Drupal kan användas för att hantera varje aspekt av din webbsida, från att lägga till och ändra innehåll via ett lättanvänt gränssnitt (WYSIWYG), till att uppdatera produktkataloger, bearbeta kreditkortsbetalningar eller hantera bokningar.

Vår webbdesigntjänst börjar med en analys tillsammans med kunden. Resultatet från analysen utgör grunden för strukturen på sidorna och en första layout för den publika startsidan.

När formgivningen och strukturen är godkänd av kunden implementeras resterande sidor, till exempel delprojekt, metoder, resultat och kontaktinformation.

I de flesta fall ger vi ett fast pris på våra webbdesigntjänster för att ge kunden full kontroll över sin budget.

När din nya Designtech-lösning är på plats, kan vi hjälpa dig med att ge den ett nytt utseende genom att formge dina Intranet- och Extranet-webbsidor.

 

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...