Hoppa till huvudinnehåll

Utveckling

UTVECKLING

Vårt utvecklingsteam kan hantera såväl produktutveckling som anpassningar, integrationer och skräddarsydda system

På Designtech har vi en unik kombination av analytisk förmåga och teknisk expertis som hjälper kunden att få en lösning som ger möjlighet att ligga steget före. I vår utveckling använder vi oss av egna resurser och vid behov också ett nätverk av strategiska partners för att leverera lösningar till kunder inom många områden.

Ett utvecklingsprojekt startar oftast i ett specifikt behov hos kunden där Designtech oftast tar ett helhetsansvar för projektledning, utveckling och drift av den framtagna lösningen. På det sättet får kunden en samtalspart och kan fokusera på att definiera behovet utifrån den egna verksamheten. Det är sedan Designtechs ansvar att omsätta dessa behov till en teknisk lösning som bidrar till att skapa värde och lönsamhet för kunden.

Ett utvecklingsuppdrag involverar ofta någon av våra egna produkter men kan även var en helt fristående lösning som är unik för kunden. En sådan unik lösning involverar oftast också ett driftuppdrag samt ett anpassat supportupplägg.

Eftersom Designtech äger sina egna produkter har vi även en unik möjlighet att på uppdrag av kunden komplettera med funktioner i produkterna som löser ett specifikt behov på ett generellt sätt. Vi kallar detta för kundforcerad produktutveckling. Detta är en unik möjlighet som starkt bidragit till att nyckelkunder stannat kvar hos oss i många, många år.

Prova våra Projekt- och Dokumenthanteringslösningar