Hoppa till huvudinnehåll

Implementation

IMPLEMENTATION

En av våra mest omtyckta tjänster vi i workshop-format analyserar era behov och levererar en nyckelfärdig lösning

Stöd vid implementation av iCoordinator och ProjectCoordinator är en av våra absolut mest populära och värdeskapande tjänster genom åren.

Grundtanken till tjänsten bygger på idén om det nyckelfärdiga huset och syftar till att underlätta inflyttning. Implementation erbjuds i tre olika nivåer; Small, Medium och Large.

Implementationspaket

Implementationspaket - SMALL

Syftet med implementeringspaketet är att göra en grundläggande analys av den avsedda användningen av iCoordinator under en online-session med kunden samt att göra en grundläggande konfiguration av systemet baserat på analysen.

  • Steg 1 – Online analyssession tillsammans med kunden (ca 2 timmar)
  • Steg 2 - Grundläggande inställning av systemet och konfiguration av struktur, användare, grupper och behörigheter

Implementationspaket - MEDIUM

Syftet med implementeringspaketet är att definiera, dokumentera och genomföra hur systemet kan användas och implementeras optimalt baserat på kundens unika förhållanden. Analysarbetet sker på plats hos kunden

  • Steg 1 – Förberedelse av workshopen
  • Steg 2 - Implementeringsworkshop på plats hos kunden där vår konsult är tillgänglig under en arbetsdag. Målet med workshopen är att analysera hur systemet ska användas och implementeras optimalt
  • Steg 3 - Dokumentation och godkännande av workshopsresultatet
  • Steg 4 - Komplett konfiguration av systemet enligt steg 1, 2 och 3
  • Steg 5 - Skapa ett dokument, Guideline, som beskriver arbetsmetoder och funktioner som ska användas

Implementationspaket - LARGE

Syftet med implementeringspaketet är att skräddarsy ett genomförande som passar kundens unika förutsättningar. Arbetet för konsulten kan exempelvis bestå av genomförande av workshops, konfiguration, flyttning av filer mellan system, utveckling av integrationsfunktionalitet eller skräddarsydd funktionalitet, dokumentation etc.

Prova våra Projekt- och Dokumenthanteringslösningar