Hoppa till huvudinnehåll

Next One Technology AB

Next One Technology AB

Next One Technology står bakom NEXT vilket är ett skräddarsytt, molnbaserat affärssystem med allt för den dagliga administrationen i ett bygg-, service- eller entreprenadföretag. Komplett mobilt koppel till personalen i fält innebär daglig återrapportering av arbetsorder, resor, material, ÄTA, foton o s v, men också mobil tillgång till all projektdokumentation i form av t ex bygghandlingar/ritningar och kontrollplaner.

Strategi och lösning

Målet med att använda iCoordinator OEM var att göra NEXT till ett ännu mer effektivt molnbaserat affärssystem för byggprojekt – med snabb, smidig och säker filhantering. Systemet har snabbt blivit uppskattat och efterfrågat av bygg-, service och entreprenadföretag. Förutom att sköta hela den dagliga produktionen medger NEXT att kunder, leverantörer och andra externa parter tar del av utvald projektinformation där den viktigaste består av olika former av dokument.

Implementationen av iCoordinator OEM medför att det för Next One Technology öppnas en ny marknad mot företagen som kräver professionell dokumenthantering. Produkterna NEXT och iCoordinator kompletterar varandra perfekt och kommer att möjliggöra stora effektivitetsvinster.

– Genom att integrera ett kraftfyllt molnbaserat affärssystem för byggprojekt med ett kraftfullt dokumentverktyg får vi det bästa av två världar. När du har många bollar i luften är det enormt mycket värt att ha ALLA projektuppgifter på ett och samma ställe. T ex kommer möjligheten att direkt från mailklienten kunna spara bifogade filer i rätt projektmapp i NEXT spara massor av tid och pengar, säger Anders Jacobson, huvudägare i Next One Technology.

Beskrivning

Kund Next One
Technology AB
Ort Linköping
Industri IT Mjukvara
Status Pågående
Produkter iCoordinator OEM
Tjänster Utveckling, Support

Varför Designtech?

image

Designtech Solutions är en strategisk partner med lång erfarenhet och spetskompetens inom sitt område, vilket våra gemensamma kunder kommer att ha stor nytta av
Anders Jacobson, Next One Technology

Prova våra Projekt- och Dokumenthanteringslösningar

Designtech Solutions AB är ett IT-bolag som grundades 1999 med egna produkter för dokument- och projekthantering. De egna produkterna går under varumärkena iCoordinator och ProjectCoordinator och bolaget är även återförsäljare för Visma Addo för digital signering. Våra kunder återfinns såväl inom privat som offentlig sektor.