Hoppa till huvudinnehåll

Woodsafe Timber Protection AB

Woodsafe Timber Protection AB

Woodsafe Timber Protection AB är en industriell förädlingslänk mellan beställare och träindustrin med behörighet enligt EU-kommissionens Byggproduktförordning 305/2011 att placera träprodukter med egenskaper mot brand på europeisk marknad. Woodsafe koncept ALLT-I-ETT består av premiumpartners med spetskompetens inom området brandsäkert trä och träkvalitet.

Strategi och lösning

Under ett mångårigt samarbete har den digitala strategin utvecklats och moderniserats i flera omgångar för att ständigt ligga i framkant inom sitt industrisegment. I det senaste i raden av IT-projekt har strategin vara att ytterligare öka kundnöjdheten genom att ta fram en mobilapp för produktionen som underlättar kvalitetssäkringen av de olika stegen i produktionen samt ger kunden en kontinuerlig feedback på projekt genom genererade rapporter som görs tillgänglig för kunden i en delad miljö.

Den levererade lösningen bygger på iCoordinator som bas för dokumenthanteringen där kunder ges tillgång till genererade PDF-rapporter i olika arbetsytor. Genom iCoordinators API integreras den utvecklade mobilappen som skall köras av operatörer på de olika stationerna i produktionen. Designtech har bistått med såväl förstudie med framtagande av kravställning som utveckling av själva appen. Förutom detta har Designtech sedan tidigare varit med och leverera ett flertal webbplatser i Drupal där den senaste versionen av företagets webbplats bl.a. innehåller en skräddarsydd PDF-selektor som kombinerar en valfri mix av företagets olika PDF-er till samlad PDF för besökaren.

Beskrivning

Kund Woodsafe Timber
Protection AB
Ort Västerås
Industri Materialbehandling
Status Pågående
Produkter iCoordinator
Drupal (tredjepartsprodukt)
Tjänster Implementation
Utbildning
Integration
Projekthantering
Utveckling
Support

Varför Designtech?

image

Vi har samarbetat med Designtech i många år nu och samarbetet har utvidgats genom åren i takt med att våra behov ökat. En viktig del i samarbetet är att Designtechs konsulter förstår vår verksamhet väldig väl och kan därigenom leverera kundanpassade lösningar som möter upp mot våra behov
Thomas Bengtsson, Woodsafe

Prova våra Projekt- och Dokumenthanteringslösningar

Designtech Solutions AB är ett IT-bolag som grundades 1999 med egna produkter för dokument- och projekthantering. De egna produkterna går under varumärkena iCoordinator och ProjectCoordinator och bolaget är även återförsäljare för Visma Addo för digital signering. Våra kunder återfinns såväl inom privat som offentlig sektor.